lördag 30 juni 2012

Fredagskväll i timmerkojan.

Vet inte vad som hände med det inlägg jag skrev sist.Vad jag vet har jag inte gjort något mer annorlunda än annars!
Tog bort det och provar igen =).
Vad jag skrev om då,att mannen kommit hem från Ven.
Jag bjöd på lövbiffrullader med mögelost i.
Jag fick 3 reikibehövande på *jobbet*.
Släppte ihop mina 4-fotingar i samma hage.Den Gråa blev megabrunstig och hade väl hoppats på att mina valacker hade kunnat få till´et =).Annars allt väl och stoet bestämmer hahaha förstås.

Idag har jag varit på hopptävling,ska ladda in alla bilder/filmer så kommer det inlägg längre fram =)!


onsdag 27 juni 2012

Lite tur i skogen.

Jaha har suttit något bakåtlutad i soffan,lilldatorn i knät och lite skelögt sneglat på semifinalen i EM.En dödstråkig match.Egentligen gillar jag inte fotboll.Är en hockey eller handbollsfan.
Tyvärr vann ju fel lag enligt mig.

Har jobbat idag i Johannishus.När jag skulle hem tänkte jag att ta gen/senvägen genom skogen.Satt väl i tankar och genade lite i en kurva OCH får möte...förstås.Det brukar ju inte komma någon vid den tiden men idag gjorde det så.

Kollade i backspegeln och jag hade lyckats få ner en stor merca i diket.Bra om man tänker på storleken,har den minsta pegutten på marknaden.Ingen bilkontakt eller plåtskador och det var ju bra.
Jag stannade givetvis,ut kommer Nisse...hur gick det frågade jag?Nisse kände inte igen mig,vi har ju träffats hos B´s chef,han var även här hos oss och dikade ut för en himla massa år sen.

Jag skjutsade honom till någon bonde som kunde dra upp hans bil.....alltid händer det något...varje dag =).
Vad lärde jag mig om detta då?
Jo jag ska vara fokuserad på min körning och inte sitta och planera vad  jag ska göra när jag kommer hem...

Mannen ska på teambuildning i morgon.En tur till Ven och cykla runt.Trevligt!Skulle också vilja åka till den lille ön....

over and out 4 now!

tisdag 26 juni 2012

En vanlig tisdag.

Något bättre väder idag.Tänker inte klaga på regnet.Hö´et har torkat ner och förra året´s skörd regnade bort.Nästa år är det dax för perfekt väderläge om balansen ska hållas i jämvikt =).

Har hittat en bonde med fjolårshö kvar så mina 4-fotingar inte behöver svälta,återväxten på nerbetat gräs är just nu minimal men regnet återställer ju detta..Ska hämta nu på fm min lediga tisdag.

Igårkväll var det massageafton här hemma.Mina flickor kom hem för en genomkörare.E passade på att använda klippmaskinen och trimmade B´s hårsvall.Nu har han en fin sommarfrissa 3mm över hela skulten.
Jag gick till sängs ovanligt tidigt igår.Läste lite i mina reikiböcker.Har sovit som en stock.

måndag 25 juni 2012

Måndag...allaredan

Halvligger i soffan,ena ögat på tvrutan och 3:an som visar en MJ-dokumentär.Typiskt att jag inte har sett den och att vi inte fick igång videon....hade absolut velat ha den inspelad.

Men vi har en platt-tv =).

Har varit lite seg idag.Blivit några sena kvällar med L i lilla stugan.I morse for vi ner till loppisen i Brunnsparken.Hittade flera saker till mitt reikirum.Jag är mycket nöjd med mina fynd.

Jag har varit oförlåtligt lat vad gäller alla bilder jag har i kameran och inte laddat upp dem på min lilla dator.Lovar bättring.

Måste väl tyvärr släcka ner här och även tv-rutan,fast helst hade jag sett heeelllaaa...jobbardag idag har det redan blivit =).

lördag 23 juni 2012

Lite kul....


...mannen har fått sin 1:a healing och han kände att foten blev bättre.Nu får jag nog klistra på min dekal på gubbens Volvo.
Måste bara säga att han varit mer än lovligt skeptisk.Kanske lite typiskt manligt att bara tro på det man kan ta på =).
Men min svåger blev ju hjälpt.....och nu bad han ju om´et och när man ber om reiki fungerar det!

Midsommardagen.

Idag blev det lite sovmorgon :O.Väldigt ovanligt här men det blev rätt sent igår,en film "Fallen" och somnade i soffan haha inget ovanligt =).

En barbacka tur på den Gråa.Inte går det att njuta som när jag var ute på Jig.Får sitta och vara med hela tiden för hon reagerar på allt.
Funderar på om det nånsin kommer att gå över.Hoppas hoppas.Jag älskar ju att rida i skogen!Kanske får jag bli en ridbaneryttare,fast det är ju såå tråkigt och 4-kantigt.

Ska bygga om i stallet i år igen(asg),inte ett år utan att jag får nya ideer.Ska göra mitt foderrum större,kanske gör jag ett foderrör så jag kan kasta ner balar från skullen.Allt beror på om jag kan få tag i småbalar iår.

Har fått mannen till att fixa utelogen där 4-fotingarna kan gå in när det regnar eller när hettan blir svår.Ikväll har de lovat regn och dunder så jag har beslutat att ta in dem.Passar så bra att ta en översyn på ben,svansar,hovar.

Den dyra salvan från Morinda smetade jag in på Atomic har hjälpt lite,hoppas den kan hjälpa så han slipper att klia sönder sig....suck svansen har varit snyggare och mannen!!!är nästan helt bortkliad =(.
Ska hämta ut en salva som veterinären skrev ut....700:-.
Klart att det kostar att ha djur men jag är ingen modedocka,åker aldrig utrikes.Mina djur ger så mycket tillbaka.

Väntar med spänning på en redogörelse från E.De tog J på middagen idag en möhippa med massa bus.

over and out 4 now.

torsdag 21 juni 2012

Min torsdag.

Sover väldigt lite numer utan att för den skull vara degig och trött.Har hur mycket energi som helst.All reiki jag ger kommer tillbaka  med råge.
Idag har jag fixat och donat hemmave,bäddat rent och tvättat.Tittade in på arbetscentrum och inhandlade lite möbler till mitt reikirum.Ett bord och 2 renoverade stolar och ett jättefint hörnskåp som ska hämtas på måndag,fick inte in det i min lilla söta peogutt 106.

Varit ner till storflickan och varit barnvakt så hon kunde köra ner och handla.Mina prinsessor var lite vissna,den lilla var ganska trilsk när jag kom,kinkig liksom.
Gav lite reiki till henne när hon låg i knät på mig framför tv´n.Vi tittade på teletubbies,suck =).När E kom hem var det en helt annan unge.E fick en dos även hon.

Hem och briefade mannen och for till lillsyster i Rödeby.Tittat på hennes fina 4-fotingar,2 shettisar och en mycket vacker nordsvensk.Lämnat av lite attrialjer hon behöver till nordisens utbildning.
Gett reiki till min svåger,lilla Nellie och systeryster.Känner mig rent av lite speedad av all energi jag fått tillbaka.

Morgondagenskväll ska bli hos min goa vän L,operasångerska på Göteborgsoperan ,i lilla stugan och hennes goe gubbe en genuin göteborgssnubbe.Grillning blir det absolut,något gott att dricka till och liiiite sång blir det oxå =).

Ha en trevlig midsommar!

onsdag 20 juni 2012

Mittiveckan mittiåret =)

Så då har jag klarat av  min arbetsvecka för denna gång eftersom det är midsommarafton på fredag.Min tisdag var mycket innehållsrik.Först var jag ner till B för en reikibehandling.En maxirunda blev det sen.Besök från Kalmar,middag och en runda till E-boda och hämtade spånsäckar hos K och en tjejafton med the hos L i lilla stugan som även hon fick en reikibehandling.

Jag hann även med en barbackatur när jag nästan var hemma kom det en mc bakifrån som inte saktade ner,vi tog oss över till andra sidan vägen och vinkade att han skulle sakta ner!Vad tror ni hände då,den Dj'v**n gasar på precis vid sidan om oss.Den Gråa höll på att få spelet och jag som numera är lugnet självt hade kunnat mörda....ngn långsamt.Samtidigt kom det bilar från båda håll.
Tur att hon inte är unghäst får då vet jag inte vad som kunde ha hänt.De är så oberäkneliga...unghästarna alltså.

Ikväll har jag beslutat att trimma lite här hemma på gräset allt för att inte rubba mitt goda humör.Vill åka upp till min kompis i Kristvallabrunn och ta med hästen.A har så underbara ridvägar runt där hon bor.Samtidigt kan man prata en massa skit,lösa klimatfrågan...o.s.v ;-).


over and out 4 now.

tisdag 19 juni 2012

Ledig tisdag men....

tusen åtaganden idag.Först ska jag ner till B som fixade mitt hår förra veckan.En runda till affären måste komma på något lätt till middag ikväll för jag får besök på em av diverse människor vid 2-tiden.Den Gråa måste få en tur i skogen och sedan ner till lilla stugan och L som behöver lite reiki!

söndag 17 juni 2012

Loppis i Brunnsparken.

Idag var jag sugen på en loppisrunda.Stannade hos E och bytte till hennes bil så att prinsessorna kunde följa med.
Gick runt och kollade,massor med bord,saknade M,hennes plats hade ngn annan fått nu.Hittade ett pelarbord ett jättefint i teak hm tyckte att priset var lite för högt.

Tog flickorna med in på Naturum.En stor blekingeeka med segel precis innanför dörren.Många akvarium med både fiskar och grodor,ekoxar,spindlar och skinn efter ormömsning.F kommentarer hela tiden,han är döööööd,han är uppstoppad =).

En runda ner till lekparken med gungor rutchbanor och karusell.Efter detta tog vi en fika och sedan frös N så hon skakade så då styrde jag hemåt igen.
Lite frustrerande är att de bilder jag skulle ta med mobilen.....tydligen har kameran i den slutat att fungera.När jag trycker fram kameran går det inte att trycka tillbaka och så drar den ur batteriet.Ska byta mobil men måste vänta till hösten.

over and out 4 now!

Redan..

...mitten av juni.Hö´et håller på att torka bort.Midsommar runt hörnet.
Vi var på studentmingel i fredags och jag blev ganska medtagen av detta,mycket folk.Min lördag bara försvann!
Har varit dålig på att meditera i veckan,måste bättra mig =).
Det blev inget vettigt uträttat utan en dag i soffan med fötterna högt.B var ner till byn och kollade in corvetterna c:a 300.Det enda vettiga för mig igår var en riktigt god middag,en ny som jag hittade på med kyckling.

Dagen idag då jo en tur på den Gråa på fm.Mocka i logen,försöka få hjälp av mannen att regla upp väggen(där hästarna kan ta skydd).Den står liksom rakt ut....

Kanske ta en sväng ner till loppisen i Brunnsparken.Har inte varit ner där på evigheter.Flanera lite i finvädret.Såg på fejjan att det regnar stort i mitt hemlän(östergötland).


fredag 15 juni 2012

Mix.

När jag var på kursen sa A-L att min aura var trög!Jaha sa jag vad ska jag göra åt det då.Fick svaret att gå på gym.Det är ju inte min melodi.Har aldrig gillat det.Att gå med stavar skulle ingen kunna få mig att göra heller!Det ser för fånigt ut.Om nu min aura är trög är väl förklaringen den att om man sitter på baken för man har värk-överallt i mer än 10 år:Då är det väl bara naturligt att allt går trögt,eller?Konditionen har nästan varit under noll men är stadigt stigande.

Men!
Jag har anmält mig till yogakurs till hösten på wellnes corner!

Igår när jag surfade runt hittade jag ngt intressant.Om auran är svag/trög kan du stärka upp den genom att ha benen i kors och även att lägga armarna i kors framför bröstet.Man kan även ta händerna som i 8:or c:a 10 cm över huden för att stärka upp auran.Svårt att göra på sig själv bara,framsidan går ju an men man har ju inga gummiarmar precis =).

Det sista där att hålla armarna i kors framför sig har man ju hört att det gör människor som vill skydda sig.Det ska då även skydda mot energitjuvar vad jag förstod.
När jag sitter vid tv´n,datorn och när jag sover har jag alltid benen i kors eller också är det något mor sa på fredagskvällarna när man skulle ut med kompisarna.Kan det vara så att jag undermedvetet gör det som är bra för kroppen!?
Nu när jag äter mera rätt,tänker hur jag vill att det ska bli,känner jag att det mesta bara ramlar på....som jag vill.Om det strular löser det sig utan att jag får spel och jag ramlar inte ner i de negativa spiralerna.
Underbart.
Tänker fortsätta så,bara så ni vet =)!

Lite av varje.

Har kommit in i vardagslunken efter kurshelg.Magen mår bättre när den får vad kroppen behöver.Äter ju Lchf sedan 7-8 månader tillbaka och mår bättre av det.Sötsuget är borta och kilona rasar inte men i takt med min numera rörligare kropp visar vågen färre kilo.Känns framför allt på kläderna.Är inte totalitär utan fuskar ibland vid särskilda tillfällen.Finns det några regler som inte har undantag?

Ikväll ska vi studentmingla hos familjen Jakobsson som skickar ut sitt yngsta barn i vuxenvärlden.Jag har bakat en tårta.Bild kommer vid ett senare tillfälle,har ju inte lagt ihop den än!

Snart är det 10 år sen vår lilla tog studenten.I sommar ska hon gifta sig.Rockenrollbröllop ska det bli ute i det fria någonstans på Gotland.Det ni =)!

Lite gråväder just nu på morgonkvisten.Men enligt SMHI skulle det vara solväder idag,det kanske klarnar under fm.
En starunge fullkomligt vrålar efter mat,dygnet runt,stackars starföräldrar =)!Vi har treglasfönster men skriken hörs iaf.

Snart äre hököra igen.Bra motion!Växer ju så det knakar!
over and out 4 now!


onsdag 13 juni 2012

Kursdag 1och 2.

Efter frukost på lördagmorgonen,ja jag vet att vi inte var på hotell men vi var sju som skulle äta och det A-L dukade fram anser jag kunde ha räckt till 3-4 stycken(tyvärr var det lika vid lunchen).Efter en kort presentation av alla runt runda bordet blev vi tillsagda att ta ett tarotkort som skulle tala om vad vi skulle förvänta oss av framtiden.......vad jag fick för kort?BÖCKER,jag skulle skriva,redigera eller sälja böcker!Läskigt va!Jag som har 2 böcker i huvudet just nu fick givetvis lite ståpäls.

En dag med mycket info,healande på varann,meditationer och andra övningar.På kvällen körde en av stockholmstjejerna ner oss till stan så vi fick lite mat i magen.Klockan var nog närmare 8 och då skrek magen efter föda.....den goa tjejen från Dalarna så klok 19 år och så mogen(kände det som hon var en gammal själ i en ung kropp) blev sjuk av att få väntat på mat så länge.

Min kropp har väl precis hämtat sig efter en helg med helt fel mat och för lite....

På söndagen blev vi initierade fler övningar så var det dax för en ny tågresa åt andra hållet med diplomet i väskan.Satt på centralen i 2,5 timmar eftersom jag inte hade biljett som gick att boka om.Hade sällskap av tjejen från Västerås,hon gick av i Hallsberg.

Lillsyster B hämtade mig vid tåget och skjutsade mig upp till mor.Jag gick till kylen och fick magen någotsånär i balans.Somnade väldigt sent.Kom iväg vid 11-tiden och nästa stop var i Morebo(Kristvallabrunn) hos bästa väninnan A.

Hemma i fållan hade uret hunnit bli 20.00.När Nikkita såg bilen fullkomligt skrek hon hysteriskt,hon ville in.Vädret har väl varit si så där här nere med en hel del regn.Men när jag varit borta så många dagar passade det bra eftersom jag ville kolla upp benen och reda ut svansar på tisdagsmorgonen innan jag for till mitt arbete.

Summa sumarum=kursen var bra,trevliga nya bekantskaper.Forsättningskurs nej tack!Inget kul att köra så långt och jag tror att kurs 2 finns som distansutbildning.

over and out 4 now!

Resa del.2

Efter en händelserik uppresa hamnade mor och jag hos lillebror som bjöd på en ifs sen middag men dillkött fick vi.En av mina favoriter.
Fredagen körde vi ner till Centralstationen för inköp av biljetter.Sedan en lunch med syster 2 på SMHI.Jättegott som mat-Tina alltid säger.

Tåget avgick 15.30 och byte Katrineholm.Där hann jag med en snabb smootie tillsammans med min bästa vän sedan ungdomsåren.Mycket snabbt och forcerat berättade jag om mig och mitt.Vart jag skulle mina förväntningar.Vi hann inte med så mycket mer men jag ska upp i sommar och då bestämde vi att ta igen det.S hade säkert mycket att berätta om,det har hänt saker i hennes liv också.

Vi tar det nästa gång S!

Kom upp till K-stad halvsju.Jaha ja tänkte jag,enligt vägbeskrivning skulle jag ta mig till Åhlens.Dit hittade jag.Försökte klura ut åt vilket håll jag skulle.Skulle köpa bussbiljett i en automat men den sa att mitt kortchips inte fungerade,det går ju inte att köpa på bussarna längre.Skulle jag vara tvungen att gå nu?Två unga killar hjälpte mig att sms-köpa!!!Har jag aldrig behövt göra någon gång i mitt liv.En ny sak att lägga i bakhuvudet =).

Nya skor på fötterna,varm,trött och skoskav försökte jag fråga mig fram.Efter 3 samtal till A-L var jag äntligen framme på Krokusgatan.
Två tjejer från huvudstaden hade kommit straxt före mig och medan vi drack te kom en dam till,hon från Västerås.Därefter kom ännu en Stockholmsböna,denna något yngre.Vi delade rum första natten.Hon bytte rumskamrat följande natt.Jag undrar varför hahaha.

forsättning följer........

måndag 11 juni 2012

Mycket att berätta om min resa.

Men just nu  ligger jag i sängen hemma hos mor efter en intensiv helg med många nya bekantskaper och intryck från min reikikurs.
Tror jag behöver smälta en del.Annat behöver mogna.Reka mina böcker när jag kommer hem.Rådfråga någon kunnig om mina upplevelser som var väldigt starka.

Min första ensamma resa nånsin.Har aldrig i hela mitt liv rest själv någonstans och med tåg.Jösses det har aldrig funnits på min karta.Har alltid haft ressällskap och alltid med bil.
Men jag klarade även detta!
Efter denna helg är jag säker på att klarar allt jag bestämmer mig för.

Det blir som man tänker.Tankens kraft och all intuition som börjat "tala"till mig.

Vad jag redan nu bestämt mig för är att det blir ingen uppföljningskurs för mig.Vill ju fortsätta att utbilda mig men tror att kursen finns på distans.Inte 60 mil x2 en gång till.

Tänker på mina nya bekantskaper,härliga "tjejer"i mycket varierande åldrar från 19-56.Observera att det inte var jag som var äldst men nästan hahaha.(jag fyller senare i sommar).

En härlig utemiddag igårkväll med några av brudarna på Harry´s mitt på Karlstadstorg.Troligen kommer vi aldrig mer att träffas vilket gör mig lite nedstämd.Men man vet ju aldrig kanske har någon av dem vägarna ner mot mitt någon gång.
Saknar mina djur hemma,har fått info om att Vickie inte ätit sen jag åkte lille hunden då.....4-fota mår bra och har nu betesgång.Tror inte att det hade gått att åka iväg annars.

Tyvärr blir det inget softande när jag kommer hem.Det blir till att arbetsträna tisdag,onsdag och fredag!

Nattinatti

torsdag 7 juni 2012

Resan norröver del.1

Kom iväg rätt skapligt efter avslutning på B-H-kursen.Klocka 13.00 styrde jag ut från Värperyd.Allt gick smidigt som bara den ända till 3mil från Västervik.Bilen började hacka och lukta illa.

Ringde mannen som inte svarade i sin mobil.Ringde hans chef,ringde till slut brorsan som åtminstone svarade.En orange lampa lyser på intrumentpanelen,är det farligt undrade jag halvt hysterisk?

Näe orange är inte så farligt rött är värre säger lillebror.Något med bränsletillförslen....Så länge jag kunde hålla bra fart typ 100 gick den lille volvon bra,värre blev det vid 70-sträckor.
Tog mig ända till "Vika" och familjen Mobeck.Den ena delen av familjen arbetar som bilmek på Mekonomen.Har jag flyt eller?

A körde till sin arbetsplats och hämtade en dator,kopplade upp sig,hittade vad som var fel.KÖRDE till N-ping och hämtade den felade delen!Bytte den.
Jag är nästintill mållös när man får så mycket hjälp.Funderar på om det är mitt nya sätt att tänka som gör att det mesta löser sig....

Under tiden A for iväg efter bildelar hjälpte jag H med ett dressyrpass.Tittade på underbara kattungar 4-veckor gamla.Glömde tyvärr att ta kort!!
Kl.21.00 ikväll kom moran och jag till lillebror och en mycket god middag något försenad.

Nu halvligger jag i gästrummet med datorn i knät.Är konstigt nog inte trött trots att jag varit vaken sedan 4 i morse.Allt strul på vägen.
Längtar till i morgon då min resa fortsätter då med tåg är bestämt även innan allt besvär med bileländet,fast å andra sidan ska jag väl inte gnälla vår lille volvo har gått utan problem fram till idag.Nån gång måste det väl gå sönder.

Finns väl inget som är helt problemfritt....eller?

onsdag 6 juni 2012

Nationaldag!

Idag flaggar vi för Sverige och för lillsyster som har sin dag!Brolle sjöng nationalsången i tv4,undrar om det ska bli skriverier om det nu då!?

Har gjort mina hagar klara så mannen kan sköta om min 4-fotingar när jag är borta.Endast att se till att de är där de ska och fylla på vatten.Klarar till och med mina barnbarn!

Fyra dagar!!!

Har aldrig hänt att jag varit hemifrån så många dagar iett.Spännande ska det bli iaf.
Har varit ner till storflickan och lånat en resväska på hjul.Jag/vi äger ingen =).
Dagen började med sol och har efter hand mulnat på så nu väntar vi på regn.Har en porterstek på spisen och en päron/äppelpaj i ugnen.Det blir vår nationalmiddag :-).

Have a nice day !

måndag 4 juni 2012

Funderingar om lite av varje.

Vaknade tidigt.Gubben ska skjutsa lilltösen till Malmö nu på morgonen.Hon ska op sina ögon.Hua tycker det verkar lite otäckt,att lasra i ögonen.Men vinsten för henne blir ju att slippa både linser och glasögon.Hm jaja vad vet väl jag?

Vaknade pigg...igen =).Var ner till L(min goa operasångerska i sommarstugan) igårkväll,hon ville gärna ha lite reiki.Har nog aldrig känt så stark reiki i mina händer!!L som varit hos flera healer´s innan kände även hon kraften.Mina händer pulserade,gjorde nästan ont =).
Funderar lite över att jag kan hjälpa så många men inte min gubbe.Har känt att negativa energier dämpar,måste vara så att mannen inte tror och då fungerar det inte på honom eller nått.....!?

Mina tankar nu cirklar enbart på min kommande reikikurs.Är spänd på vad den kommer att ge.Nya människor som jag får möta,byta erfarenheter med.Känner att jag växer för varje dag,inte på bredden o längden utan i själen,lugnare,tryggare i mig själv.

Har beställt nya visitkort på vistaprint.Kommer om några veckor.Laddade upp egen bild så de blir väldigt personliga.
Nähä nu vill 4-fota ut i den kyliga Blekingemorgonen bara några +grader just nu.De har inte lovat någon sommarvärme idag.


Over and out 4 now <3        

söndag 3 juni 2012

I städartagen =)

Har planterat om ALLA tomatplantor.Ställt ut 3 på verandan 3 i växthuset och 4 i tvättstugan,konstigt om det inte skulle bli nått iaf på någon planta.

Torkat golvet i tvättstugan och i köket.Tvättat undan och diskjohan(maskinen) är färdig.Redo för en jobbemåndag.

Tisdag ledig,onsdag får jag väl hurra för syrran som fyller.Undrar om det hörs till N-ping =)!Vi ska iaf äta lunch på fredag innan jag stiger på tåget till Karlstad och min efterlängtade reikikurs.

Torsdag äre avslutning på min kurs i B-H.Skönt men lite sorgligt samtidigt.Kommer sakna många!

I em blire tuppewereparty igen.Denna gång hos J!Något ska jag väl köpa.Hade tänkt en sockerkaksform som inte behöver bröas.

Solen är härlig i Blekinge idag men det blåser friska vindar.

Over and out 4 now =)!

lördag 2 juni 2012

Shoppingrunda-Healing

En liten runda på byn idag.Felicia fyller ju nästa helg när jag är bortrest.Men morfar kan ju åka ner med presenter!Hittade det som hon önskade sig och något som hon kan ha lite kul med.

Gardinstänger till stora-rummet så jag kan få upp mitt draperi som även kan fungera som "fondvägg"!

Träffade en kurskamrat från förra kursen på Ö&B.Hon ville jag skulle skissa på ett fördrag om "min resa".Min tanke är ju att jag ska skriva ner lite när jag sitter på tåget till Karlstad.S&C vill ju att jag ska komma till nästa kurs och berätta så 2 föredrag är nu preliminärt bokade.Vem vet om det fler,den som lever får se.

Skrattar lite åt det jag just skrivit.Jag är inte den som gillar att stå i centrum.I skolan när det var redovisningar mådde jag mycket dåligt.Tycker om att komma tidigt så jag slipper att gå in i ett rum fullt med människor jag inte känner.
Men jag har något att berätta!Kanske kan jag hjälpa någon annan!

Låg och läste jättelänge igårkväll i mina reikiböcker och fastän jag inte har någon formell utbildning har jag ändå gjort så rätt.Låg och nickade för mig själv och fick aha upplevelser hela tiden!

Healing är så mycket,inte bara en sjukdomskur.Healing är en utvecklingsprocess som kräver att man är aktiv i sitt healande.

Healing tar tid.