söndag 31 maj 2015

Ojojoj

Det var hemskans länge sen jag updaterade här inne!!!
Kan bero på min arbetssituation och att jag bytt datorer och mina inloggsuppgifter har förkommit men på denna min gamla Bettan finns de bara ett knapptryck bort.Haaahahaha....

Har haft det ganska slitit men nu tror jag det vänder.Har sagt upp mig och f.r.o.m. denna söndag,Mors dag,är jag ledig och ska börja en sommaranställning i kommunen där jag bor.
Har trivts väldigt bra med mitt arbete som varit rörligt,underbara *kunder*,härliga arbetskamrater.Flera som jag fortsättningsvis kommer att ha med mig på min fortsatta resa.Andra som försvinner ut i periferin,vilket inte alls är märkligt.Man möter de människor man behöver just nu.

Det betyder 10 minuter till jobbet,fasta inte så varierande arbetstider,inga schemaändringar från den ena dagen till den andra.Får möta nya människor,nya utmaningar och förhoppningsvis leder det till en mer eller mindre fast anställning i höst.Uskor växer ju inte på trän iaf inte utbildade och vi behövs ju i vården minst lika mycket som sjuksköterskorna!!!

Vad har mer hänt i Verperyd då?
Fler höns har flyttat in.En lånehäst,1-årigt arabsto,till min gamlan som blev ensamhäst när mina ponny flyttade till Vinslöv.
Bilder kommer så småningom.
Ska verkligen försöka börja blogga mer,jag gillar ju att skriva!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar