fredag 18 mars 2011

Ett litet bakslag men

nu vänder det säkert,vi har blivit lovade 5-6 grader varmt i helgen!Så den vita snön som nu täcker marken igen är bara en liten påminnelse att vi inte ska ta våren för given.
Vi har nu haft 2 jättevarma somrar och 2 svinkalla vintrar,kan man hoppas på ett mer moderat år med normala årstidstemperaturer.

Njae....
jag tror att all miljöförstöring vi människor gör med utsläpp från bilar,fabriker,kärnkraftsolyckor,flygplansavgaser.........gör att vädret får spatt.Alla hål "vi" gör i atmosfären när det skjuts upp sateliter raketer och annat skräp i rymden förstör det skyddande höljet.
I någon del av världen är det regnbrist i andra får de skyfall och översvämningar.Min åsikt är att vi kan se fram emot fler "naturkatastrofer" typ Gudrun och inte minst fler jordbävningar.Vår jord mår dåligt.Ingen vill ta ansvar.Allt handlar om mer och mer pengar,är rädd att det slutar med en riktig smäll.Hoppas att jag nu inte är någon ny Nostradamus.

Fredag och dags för nålar.Ska fixa en mysmiddag till kvällen,kanske duka lite fint med tända ljus!Det blir nog en stek i bästa lergrytan och kanske någon efterrätt.
Trevlig helg till er som tittar in till mig!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar