torsdag 12 januari 2012

Glädje idag i Verperyd

Efter veterinärbesök i Nättraby idag,kan vi inte annat än att skratta för Vickie´s blodvärden var normala.De har gått från 14.5 någonting till 0.45 och 0.45 ska då gestalta ett ok-värde.
Katarina har aldrig varit med om en snabbare återhämtning av en lever.Den medicin som vi blev ordinerade kunde jag lämna tillbaka.

Skönt.

Hämtat vatten hos storflickan och dietmat har gjort susen,den lilla terriern har även gått upp 400gr på 2 veckor men det är ju inte konstigt,nu har hon behållit maten.Dietfoder säcken ut sedan återgång till normalfoder.
Nu får vi göra en investering och koppla på ett filter(20.000:-) så vi alla mår lite bättre.Just nu får mina 4-fota ofiltrerat vatten,orkar inte köra och hämta till alla.


Mina småprinsessor har varit här några timmar.Har bjudit på riktigt potatismos och köttbullar.Det gick hem.


Vi balanserar upp gårdagens vinterbild med en mera grön,lilla sötVickie i det gröna.Just nu ute regnar och blåser det smådjävlar.Får nog ta in 4-fota lite tidigare idag.

1 kommentar:

  1. Samma väder har du tydligen som här, regn och blåst! Men nu väntas sol 3 dagar i ett streck!!!
    Vad ska vi säga om det?
    Ny kurs? Vad AF eller FK är flitiga! Har de fått extra pengar? Hoppas du trivs i alla fall, och det verkar du att göra. Visst är killar rakare i sin kommunikation! Kvinnor tisslar och tasslar, och pratar skit, så fort någon lämnar rummet.
    2012 blir kanske det år, då du är på hästryggen igen. Vad är handhäst?
    Kram Karin

    SvaraRadera