måndag 26 september 2011

Uppresan till.....


Göteborg kunde ju ha gått lite bättre,vi hann precis igenom Borås när en ilsket röd lampa började lysa.Tempen steg hastigt till kokpunkten och vi hittade en plats att svänga åt sidan.




Upp med huven,kollade behållaren för kylarvatten TOM!Fram med hundens vatten och fyllde på men det visade sig att det rann rakt ut i naturen....



Vid sidan där vi stod låg en liten kyrka så det gällde att välja sina ord.Men mannen har svårt att tygla sitt humör när det gäller bilen =)



Fram med alla verktyg och efter bara några minuter hittade mannen vad som var orsaken.En sönderrostad slangklammer!Så vad skulle vi göra nu då?6 mil kvar att köra och bråttom var det eftersom vi hade bokat bord i Skandic Tower bredvid Svenska mässan.De har Sveriges största räkmackor och dyraste kan tilläggas!


Jag skickade mannen över vägen med plånbok och trasig slangklammer.Du får lifta tillbaka köpa en reservdel och ta taxi hit igen.Tredje bilen stannade.Efter en kvart var han tillbax och hade fått skjuts av firman där han köpte det som vi var tvungna att ha för att komma vidare!






Bara 30 minuter senare kunde vi fylla på vatten från lånad vattenkanna,som vi givetvis körde tillbaka med och samtidigt tvättade av oss efter utgjort värv utmed vägkanten.
Vi kom fram till ändstationen något sena och räkmackorna fick vi ta på lördagen.Vad gör väl det att man får ändra om i planen?

1 kommentar:

  1. "Lite" äventyr tydligen på vägen, men det verkar ha slutat lyckligt!
    Hur tyckte du bokmässan var?
    Kram Karin

    SvaraRadera