onsdag 3 oktober 2012

Vilken dag....

Hann knappt vakna morse,med temuggen i näven svarade jag när telefonen ringde.I andra änden var I.J min rektor,hon undrade om hon väckt mig men nä.Kan du jobba idag undrade hon därefter.
Kan du se om du hittar någon annan svarade jag.

Men när jag var i stallet och släppte ut 4-fotingarna ringde hon igen.Ja jo då fick jag åka till Listerby idag på min lediga dag och i morgon oxå.Jaja det är bra träning jag vet.Kanske kan denna vecka göra så att jag når över tröskeln,ja så att jag orkar meeer.

Men inte var jag glad när all mat jag skickade ut till barnen kom tillbaka orört.Någon indisk historia med kikärter och bananer och chilli.Ska det vara mat för barn undrar jag!!Det var inte gott,såg inte aptitligt ut.Men kom igen nu vegetarisk mat till ungar!
Jag är ju som jag är,ringde upp I.J och frågade om det verkligen ska vara så?Mat bara att kasta i soporna.Ingen unge åt något.Jag hade inte ens knäckebröd eftersom varorna inte kom förrän lunchrasten var slut.
Inte nog med att du får betala min lön idag.Kökets alla maskiner har gått i onödan dessutom får du betala för skiten jag precis har slängt i soporna,sa jag!Du får ringa upp det där storköket och säga att barn ska ha mat de äter.

Det är ok för mig om folk vill äta vegetariskt men barn ska inte behöva få sådan mat i skolan.Det är min bestämda åsikt.Det handlar ju om barn från 6 år och uppåt,ingen av dem har ju hunnit skaffa sig kunskap om mat och inte heller ta ställning till om de är vegetarianer eller veganer eller något annat som slutar på -aner.

Nu när jag skrivit av mig känns det lite bättre.Jag är trött och fryser.
Gubben har lagat mat ikväll,jag orkade inte!
Laddar för 4:e dagens arbete i morgon.
Fredag ska jag inte jobba i alla fall då ska jag bara vara och träffa min fina vän K.

1 kommentar:

  1. Har ett litet barnbarn som plötsligt inte skulle äta kött. Hon var vegitarian, sa hon. Då var hon 5 år. Men inte åt hon grönsaker istället, hon åt inget alls! Nu när hon är 7 äter hon allt igen!!
    Tycker som du att barn bör ha allsidig kost.
    Kram Karin

    SvaraRadera