onsdag 29 december 2010

Enligt sången....

Ska man gå ut och vanka på onsda´n,men idag gör jag inte många knop.Efter att ha tagit mig lite samman mån. och tisdag är idag min kropp i obalans.Yr seg värker stel huvudvärk.....osv
Början på veckan körde jag igång lite häftigt hade lite dåligt samvete för att det blev för lite gjort här hemma,så m. och t.gjorde jag mer än på 2 veckor!Det och allt spring i trapporna för att få upp ångan i pannan,känns i benen nu,men det är bara att lyssna på kroppen och försöka hämta mer kraft så att jag kan avsluta året med flaggan i topp.

Idag kommer Lisbet från G-borg,de ska fira nyåret i Verperyd.

Går och grunnar på om jag verkligen ska fortsätta köpa morötter av R efter det mycket otrevliga samtalet jag fick i söndags!!!!
Måste man inte som bettlare ha ett mer lismande sätt gentemot sina kunder!?Fick lära mig när jag arbetade i affär-kunden har alltid rätt.-Svär när kunden har gott och du är i personalrummet!

Önskar att jag kunde vara lite ute och njuta av naturen,det är otroligt vackert ute!Efter bara 5 minuter utanför dörren slutar fingrarna att fungera och värker som om de skulle trilla av!Det ända jag inte fryser om är fötterna,har köpt ett par moonboots,jättefula enligt mina flickor,men jag fryser inte och det var tanken.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar