tisdag 2 augusti 2011

Märkligt

Väntar på att tiden ska gå.Är färdig för en stilla stund i Väckelsång kyrka.Har plockat min lilla handbukett som M ska få med sig på sin sista resa.

Bilder kommer senare.

Kryssar runt lite i cyberspace och upptäcker ännu fler bloggar som är värda att följa.Tänk att det finns så många duktiga skrivande människor.Visste inte att det fanns ett så stort behov att göra sig hörd och sedd.Många som levt ett långt liv och har en historia att berätta.

Har märkt att bloggandet är väldigt utbrett och spänner över många generationer. De yngre vill helst bli med i såpor typ Big brother,Idol,Robinsson o.s.v.finns ju en uppsjö av Tv-såpor som gör unga *berömda* över en natt.

I eftermiddag ska jag stängsla in den sista hagen.Det börjar bli nerbetat i de 2 jag skiftat emellan.Är väl lite konstig som gillar att fixa staket.Har alltid gillat att vara ute och är ingen bullmormor.Passar bra eftersom det är nåldags i morgon för all aktivitet blir ju bötlagd.

1 kommentar:

  1. Hoppas att allt gick bra med begravningen. Det låter onekligen lite konstigt att skriva så, men du vet säkert vad som menas.
    Att stängsla verkar vara ett skönt avbrott, men nog lite svårt. Undras om jag hade klarat det?
    Kram Karin

    SvaraRadera