måndag 4 juni 2012

Funderingar om lite av varje.

Vaknade tidigt.Gubben ska skjutsa lilltösen till Malmö nu på morgonen.Hon ska op sina ögon.Hua tycker det verkar lite otäckt,att lasra i ögonen.Men vinsten för henne blir ju att slippa både linser och glasögon.Hm jaja vad vet väl jag?

Vaknade pigg...igen =).Var ner till L(min goa operasångerska i sommarstugan) igårkväll,hon ville gärna ha lite reiki.Har nog aldrig känt så stark reiki i mina händer!!L som varit hos flera healer´s innan kände även hon kraften.Mina händer pulserade,gjorde nästan ont =).
Funderar lite över att jag kan hjälpa så många men inte min gubbe.Har känt att negativa energier dämpar,måste vara så att mannen inte tror och då fungerar det inte på honom eller nått.....!?

Mina tankar nu cirklar enbart på min kommande reikikurs.Är spänd på vad den kommer att ge.Nya människor som jag får möta,byta erfarenheter med.Känner att jag växer för varje dag,inte på bredden o längden utan i själen,lugnare,tryggare i mig själv.

Har beställt nya visitkort på vistaprint.Kommer om några veckor.Laddade upp egen bild så de blir väldigt personliga.
Nähä nu vill 4-fota ut i den kyliga Blekingemorgonen bara några +grader just nu.De har inte lovat någon sommarvärme idag.


Over and out 4 now <3        

1 kommentar:

  1. Önskar dig allt gott på kursen, och att den blir till belåtenhet!
    Åker bort en vecka, så jag får läsa om kursen i din blog när jag kommer hem igen.
    Kram Karin

    SvaraRadera