tisdag 17 april 2012

Veterinärt besök.

Jaja ingen sjuk häst eller så utan det var sprutdax.Tyvärr var inte huvudet med i mars då jag skulle ha fyllt på vaccinationerna men då får plånboken betala nya sprutor,måste ha 2 med 4 veckors mellanrum.Man måste ju ha A2 och stelkramp på hästarna och nu OM jag ska betäcka och träffa andra hästar så måste man.

Han är mycket speciell min veterinär.Han hade aldrig hört talas om att det skulle vara farligt med för mycket järn..(men det är ett faktum att överskott på järn i t.ex vattnet lagras i kroppen)..och då finns det inte enligt honom =).Men efter en grundlig undersökning i ämnet kommer många få höra talas om detta när min bok blir klar.
Den som vill kan läsa här:http://www.skanskan.se/article/20080516/NYHETER/735566991/-/det-ar-fa-som-vet-att-mycket-jarn-i-vatten-ar-farligt eller här:
http://www.kvicksilver.org/9908/bara_vatten.html
Nonijuice var bara humbugg o.s.v.
Att vår familj både 2 och 4- benta är ett levande bevis på motsatsen brydde han sig inte om.Han och alla andra får tro och tycka vad de vill.Vi som har genomlevt detta VET.

Onsdag blir ledig dag,ska passa på att ladda batterierna.Kanske rida lite eventuellt en tur till maxi för ett bus.Ett nappa tag med hundklor och tänder är nästa måste.

Over and out for now.

1 kommentar:

  1. "Klassiskt" skolade läkare och veterinärer har lite svårt med allt som inte är hmm.. "vetenskapligt bevisat". Ska bli spännande att få läsa din bok :) Hur går det med skrivarkursen förresten?
    Ha det bra på din lediga dag!
    Kram!

    SvaraRadera